FIFTYEIGHT Mok To Go Lekker - Navy
search
  • FIFTYEIGHT Mok To Go Lekker - Navy
  • FIFTYEIGHT Mok To Go Lekker - Navy
  • FIFTYEIGHT Mok To Go Lekker - Navy
  • FIFTYEIGHT Mok To Go Lekker - Navy

FIFTYEIGHT Mok To Go "Lekker" - Navy

€ 32,00
Incl. BTW 24/48h levertijd

Eindelijk is het zover! Fans vragen al lang: "Wanneer ga je een mok maken om mee te nemen?" Eigenlijk wilden we al heel lang aan dit fanverzoek voldoen. Maar zo eenvoudig was het ook weer niet... Dat komt omdat de hoge eisen aan kwaliteit en milieuvriendelijke productie net zo hoog waren als bij onze andere producten. Dus voor de 'mobiele' versie van de mok waren goedkoop plastic en uitbestede productie in het buitenland strikte no-no's. De Mug to Go met een TASTY-gezichtje heeft geen handvat, maar een kleurrijke sleeve om de vingers te beschermen tegen hete vloeistoffen. Hoe zit het met het materiaal voor het warmtevasthoudende deksel en de beschermhoes? Geen standaard plastic, maar recyclebaar TPE, een ethisch geproduceerd polymeer, verkrijgbaar in vier coole kleurstellingen!

Aantal
Op voorraad

  Gratis verzending vanaf € 59

bij afhaalpunten, vanaf € 89 gratis thuislevering

  Beveiligingsbeleid

wij geven om u privacy

  14 dagen herroepingsrecht

vaste prijs € 4,5 voor retours

Het is eindelijk zover! Fans vragen al heel lang:
"Wanneer ga je een mok maken om mee te nemen?"
Eigenlijk wilden we al heel lang aan dit fanverzoek voldoen. Maar nogmaals, het was niet zo gemakkelijk…

Dat komt omdat de hoge eisen aan kwaliteit en milieuvriendelijke productie net zo hoog waren als voor onze andere producten.
Dus voor de 'mobiele' versie van de mok waren goedkoop plastic en uitbestede productie in het buitenland strikte no-no's.

De Mug to Go met een TASTY-gezichtje heeft geen handvat, maar een kleurrijke hoes om de vingers te beschermen tegen hete vloeistoffen.
En zoals altijd is de mok zelf gemaakt van hoogwaardig hard porselein. Hoe zit het met het materiaal voor het warmtevasthoudende deksel en de beschermhoes?
Geen standaard plastic, maar recyclebaar TPE, een ethisch geproduceerd polymeer, verkrijgbaar in vier coole kleurstellingen!

T02.90.04

Datasheet

Afmetingen:
Ø 9,7x H 14,5cm
Materiaal:
Porselein
Inhoud:
400ml
Kleur:
Wit

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)